Az egyesületről és tagságáról

Az egyesület

A hazai gyakorlatban egyedülálló módon a Hipnózis Érdekvédelmi Egyesület független a különböző hipnózist, hipnoterápiát oktató iskoláktól, és egyben nyitott minden hipnózist, hipnoterápiát oktató iskola és képviselői számára.

Egyesületünk egy önszabályozó szakmai szervezet. Azoknak a terapeutáknak az egyesülése akik a hipnózist/hipnoterápiát a szakmai gyakorlatuk szerves részeként alkalmazzák.

Tagságunk

Tagjaink az alábbi nemzetközileg elismert iskolákban végezték hipnózis, hipnoterápiás tanulmányaikat. Nemzetközileg elismert és elfogadott végzettséggel renelkező szakemberek.:

Örökös tiszteletbeli tag

Dr. John Butler örökös tiszteletbeli tagságával támogatja egyesületünk munkásságát.

Kliens védelem

Magas szakmai és etikai követelményeket támasztunk tagjaink működésére vonatkozóan, ezzel biztosítva a lehető legelhivatottabb terápiát. Ha nem elégedett a hipnoterapeuta által nyújtott szolgáltatással, akkor írásos panasszal élhet, amit egyesületünk kivizsgál, és a lefolytatott vizsgálat eredményeként megteszi a szükséges intézkedéseket.

Több információ az egyesületünkről

Meggyőződésünk, hogy a hipnózis, hipnoterápia egy olyan csodálatos eszköz az emberiség számára amit az emberi tevékenységek széles körében érdemes és lehet is alkalmazni, még hozzá oly módon ami kockázatmentes! S mint ilyet senki sem korlátozhat és sajátíthat ki!

Hipnoterapeutáink

Az egyesületünk által minősített hipnoterapeuták tanúbizonyságot tettek az egyesület által támasztott magas szakmai és etikai követelményeknek, ezért minősítésünk garanciát nyújt a Klienseik számára!