Legújabb híreink

A Hipnózis Érdekvédelmi Egyesület ajánlása a hipnózis és hipnoterápia besorolására a Központi Statisztikai Hivatalnak a TEAOR és ÖVTJ számokhoz

Ma Magyarországon több száz olyan egyéni és társas vállalkozás működik amely gyakorloja a hipnózis és hipnoterápia tevékenységet, mint nem egészségügyi szolgáltatást ugyanakkor nem tudja megnyugtatóan besorolni tevékenységét mert az  egyaránt hiányzik a TEÁOR és az ÖVTJ-ből is.

A hipnózist, hipnoterápiát egyaránt végezni lehet
2021.01.16./by laci

Vereséget szenvedett a pszichológus kartell

Hosszan tartó közigazgatási eljárásban kitartó munkával egy hipnoterapeuta kollégánknak a saját ügyében sikerült érvényre juttania, hogy a hipnózis és hipnoterápia nem csak egyészségügyi tevékenységként folytatható. esetét itt olvashatjátok.
2020.11.13./by laci

Rendezvények

Meghívunk a Hipnózis Érdekvédelmi Egyesület nyílvános rendezvényeire.
2020.04.17./by laci

Állásfoglalás a 2019 év CXI számú törvényről

Mivel volt olyan vélemény is, amiben a hipnózis, hipnoterápia tiltásának a vélelmezése is felmerült szükségesnek találtuk, hogy egyesületünk is állást foglaljon.
2020.03.23./by laci

Állásfoglalás a hipnózis, hipnoterápia magyarországi végzéséről, jogi helyzetéről

A Hipnózis Érdekvédelmi Egyesület úgy tekint a hipnoterápiára, mint egy a támogatás nyújtását és a problémák enyhítését célzó, valamint az emberek önmaguk menedzselésére vonatkozó képességeinek használatára és az erre vonatkozó tudás átadására irányuló gyakorlatra
2020.02.01./by laci